Projekt Wara, woldeaga, lyngdaka. Piszę z pamięci. Najlepszy BM anno domini 2025 roku. Choroba umysłowa, wkurw na pograniczu choroby, ktoś może przykleić jakiś youtube bo nie potrafię z telefonu.
Płyta która mnie posikała na plasterki, zdeptała, i na sam koniec jak mnie przetrawiła zalała mnie wapnem z betonem. Tak się gra dziś black metal nienawistny przepełniony narkotykami, mizantropią, szaleństwem.
Podobne wibracje czuje przy Antaeus. Kawałek nr 2 musiał powstać w umyśle przesiąkniętym choroba bo takie rzeczy mało kto nagrywa.
Vornir
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
Order_of_Nine_Angels
- rozkręca się
Re: Vornir
Znakomitą płytą jest ten debiut.
-
tomaszm
- mistrz forumowej ceremonii
Dla mnie poza Taitenblood nic lepszego nie wyszło w zeszłym roku. No może Osgreaf któremu się też należy temat ale to Ci sami ludzie.
Jak masz Order możliwość to wklej linka do płyty i kawałka nr 2.
Łapałem się na tym że jak służbowo byłem w trasie mając kartę SD wypchana muzykę nic innego nie leciało w samochodzie.
Jak masz Order możliwość to wklej linka do płyty i kawałka nr 2.
Łapałem się na tym że jak służbowo byłem w trasie mając kartę SD wypchana muzykę nic innego nie leciało w samochodzie.
-
Order_of_Nine_Angels
- rozkręca się
Nie mamy jak, ale jest to piękny dysonansowy wpierdol.
-
tomaszm
- mistrz forumowej ceremonii