ARCH ENEMY - KHAOS LEGIONS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
tabaluga
- weteran forumowych bitew
Re: ARCH ENEMY - KHAOS LEGIONS
MAGA // FAFO
-
HCDamage
- postuje jak opętany!
Dopiero co pisałem o tych zjebanych przebierankach wokalistek w lateksy z frendzlami i cekinami. Pewnie Arch Enemy tutaj zagląda i w końcu zakumali hehe 
- Headcrab
- Kontakt:
Mam nadzieję, że dołączy do reaktywowanego Nevermore.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Lukass
- zahartowany metalizator
Mam nadzieję, że żartujesz.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Arch Enemy się załapało do nowego sezonu The Morning Show jako narzędzie tortur w białoruskim areszcie - Reese chyba nie jest fanką melodeathu i założę się, że woli oldschoolowy death metal!

Guilty of being right
-
HCDamage
- postuje jak opętany!
Mają już kogoś na miejsce niebieskowłosej?
- ggfh
Po transmisji sylwestrowej znad Wisly bez wahania siegna po Maryle Smrodowicz.
-
HCDamage
- postuje jak opętany!
Ta szafa to by bardziej do kredek pasowała bo gabaryty podobne jak Sara Dżezebel Diva 
A tak na poważnie to w Polszy jest jakaś wokalistka która nie wyje do mikrofonu tylko "śpiewa" jak Marta z Enter Chaos?
Tak się zastanawiam i w sumie to nie znam żadnej maniury która właśnie wrzeszczy na scenie. Tylko nie chodzi mi o punkowe alkoholiczki z przechlanym głosem bo tego to pewnie masa by się znalazła. Istnieją takie?
Ale Monia z Edelweiss Piraten jak i Kate Turley z The Fight zawsze na propsie i szanuję od zawsze.
A tak na poważnie to w Polszy jest jakaś wokalistka która nie wyje do mikrofonu tylko "śpiewa" jak Marta z Enter Chaos?
Tak się zastanawiam i w sumie to nie znam żadnej maniury która właśnie wrzeszczy na scenie. Tylko nie chodzi mi o punkowe alkoholiczki z przechlanym głosem bo tego to pewnie masa by się znalazła. Istnieją takie?
Ale Monia z Edelweiss Piraten jak i Kate Turley z The Fight zawsze na propsie i szanuję od zawsze.
-
est
Som, np. Warbell, Moyra, czy bardziej znane wśród metalbrzuchów Totem, Sceptic z panią Weroniką na wokalu. Pewnie sporo więcej da się znaleźć.HCDamage pisze: ↑09-12-2025, 10:11A tak na poważnie to w Polszy jest jakaś wokalistka która nie wyje do mikrofonu tylko "śpiewa" jak Marta z Enter Chaos?
-
HCDamage
- postuje jak opętany!
O proszę, czyli coś się dzieje w tym temacie. Będzie krzyk owych Pań sprawdzany. Dzięki za info.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
no i jest, nowa baba 

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Szkoda, że nie przyszło im do głowy ponownie wziąć na pokład Johana Liiva i nagrać trochę dobrej muzy. Albo chociaż jakiegokolwiek męskiego wokalistę. Woleli dalej srakę z kolejną babą.
- tomekw48
Na tym video widać trochę więcej seksapilu tej panny.
Na moje oko może być, tylko pytanie, czy faktycznie na koncertach taka młoda dupa wyrobi się wokalnie bez użycia podkładów???
Na moje oko może być, tylko pytanie, czy faktycznie na koncertach taka młoda dupa wyrobi się wokalnie bez użycia podkładów???
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
- nicram
Ona ma 39 lat, więc trudno już ją nazwać młodą...
all the monsters will break your heart
- Żułek
jaka ona tam młoda 39 lat ma 
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Nerwowy
Stare kurwisko
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- ggfh
przeciez graja w skladzie z trzech pierwszych plyt jako BLACK EARTH. chyba koncertowka w japonii wyszla kilka lat temu (w stylu cd+dvd)
- uglak
Grają jako Black Earth to trochę za dużo powiedziane - ostatni koncert był przez COVIDem, a ta koncertówka ma już niemal dekadę. No, ale widać metal dla Niemców do wurst und bier się nadal dobrze sprzedaje, więc nie spodziewałbym się jakiejś rewolucji jakościowej przy kolejnej wokalistce.
Guilty of being right