CONVERGE

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
Anzhelmoo
weteran forumowych bitew

Re: CONVERGE

17-02-2026, 13:05

Kurde, bardzo mi siadł ten album, muszę bardziej przysiąść do tego zespołu. Wiem, że ma reputację jednego z najbardziej genialnych, ale miałem okazję poznać tylko kilka ich rzeczy - Jane Doe (ten najbardziej kultowy, dla mnie chyba zbyt HC, ale dobry) i All We Love We Leave Behind (ten akurat mega mi się spodobał), albumu z Chelsea Wolfe nie liczę, bo to skok w bok. Które w dalszej kolejności warto sprawdzić, jeśli lubię melancholię i wolniejsze fragmenty? I bardziej metalowo, niż punkowo.
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
Awatar użytkownika
wonsz
zahartowany metalizator

Re: CONVERGE

17-02-2026, 13:25

przedostatnie LP, No Heroes i Unloved and Weeded Out. ten skok w bok z Chelsea był koszmarnie chujowy.
rzułf
ODPOWIEDZ