DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- DST
- rasowy masterfulowicz
Re: DARKTHRONE
Jak już wchodzimy na Darkthronowe wspomnienia to (Maria Konopnicka mode on) pamiętam jak dostałem w ręce licencjonowaną kasetę "Transilvanian Hunger" na wycieczce szkolnej i słuchając mówię "ale jajca, jak tak można zjechać kasetę żeby tak to chujowo brzmiało, co to musiało przejść". Podśmiechiwałem się puszczając kolegom "hehe pa jakie gówno, ta muzyka nie ma sensu, Deicide takie super a to co to w ogóle jest", tyle że z każdym przesłuchaniem wpadało mi to coraz bardziej do głowy, coraz bardziej zagnieżdżało się w mózgu, zacząłem mieć faworytów z tracklisty a walkman zaczynał zamarzać coraz częściej od norweskiego chłodu. Dzisiaj jednak bardziej siada mi chyba "A Blaze in the Northern Sky" ale TH to dla mnie najbardziej radykalny Darkthrone. Brzmi niemal jak ambient.
-
markiz666
- postuje jak opętany!
Albo jak techno rave

- Fanatyk
- weteran forumowych bitew
Wokale wam przeszkadzają? I bardzo kurwa dobrze, mają brzmieć jak zamarznięty obdartus ryczący w norweskim lesie.
BM nie jest od lizania się po jajkach z realizatorem dźwięku. Mikrofon z lombardu? Zajebioza.
Cztery korony? Przepłacili.
Jak wam to nie leży, wracajcie do mainstreamu.
- DST
- rasowy masterfulowicz