Ektomorf

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ŚWIADECTWA_JEZUSA
zaczyna szaleć

Ektomorf

25-12-2025, 13:47

Zespół niestrudzenie gra od dawna i nie chce mi się pisać co i ile wydali bo każdy moze sprawdzić.

Ja słucham dużo i wszystkiego bo wszystko trzyma niezły poziom. Ja to określam nowoczesny metalm podobno kopiują SOulfly co jest bzdurą moim zdaniem. Jak mozna powiedzieć że kapela jakąś kopiuje? przecież nie grają coverów. MOże brzmienie podobne ale do chuja przecież to inne uwory, wiele razy lepsze niż niektóe rzygowiny Maxa.

Muzyczka fajna do wygibasówm spoko mają dryg do pisania fajnych riffów i z każda płyta wg mnie trzyma poziom.

Pierwszy raz spotkałem się przy okazji jakiejś recenzji Lercha i tam już pierdolił że kopia Soulfly i że gorsza myślę sobie co do chuja i sprawdziłem i chuja prawda.

A ogólnie jakby porównać najnowsze wydawnictwa obu zespołów to Max z tymi swoimi zaśpiewami
zrobionymi komputerowo może spierdalać.
POLSKA zawsze KATOLICKA
HCDamage
postuje jak opętany!

Re: Ektomorf

25-12-2025, 16:55

Również spotkałem się z twierdzeniem że to podróbka Soulfly co jest farmazonem. Oczywistość że są podobieństwa i czerpanie wzorców ale to nie to samo. Takie metale to ja szanuję.
ODPOWIEDZ