Włączyłem i nie mogę wyłączyć
Tutaj się wszystko dla mnie zgadza.
Bardzo dobra płyta.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Trzeba było brać jewelSgt. Barnes pisze: ↑22-12-2025, 14:36Mi się po tych kilku miesiącach obcowania z tą płytą nadal chce do niej wracać, chociaż ten kartonik...![]()
Słuchanie Nasum i Paradise Lost na przemian to spoko pomysłNasum pisze: ↑22-12-2025, 19:37Oczywiście ja również często do niej wracam, to naprawdę bardzo udany krążek i jak tylko najdzie mnie ochota to słucham go z taką samą przyjemnościa. Zapewne uwzględnię go w swoim prywatnym rankingu najlepszych wydawnictw tego roku - co przyznaję, zaskoczyło nawet mnie.
jazz zaletzany, na odtrudkję winnnien być, w tym combo trio.ŚWIADECTWA_JEZUSA pisze: ↑22-12-2025, 19:50Słuchanie Nasum i Paradise Lost na przemian to spoko pomysłNasum pisze: ↑22-12-2025, 19:37Oczywiście ja również często do niej wracam, to naprawdę bardzo udany krążek i jak tylko najdzie mnie ochota to słucham go z taką samą przyjemnościa. Zapewne uwzględnię go w swoim prywatnym rankingu najlepszych wydawnictw tego roku - co przyznaję, zaskoczyło nawet mnie.![]()
ŚWIADECTWA_JEZUSA pisze: ↑22-12-2025, 19:50Słuchanie Nasum i Paradise Lost na przemian to spoko pomysłNasum pisze: ↑22-12-2025, 19:37Oczywiście ja również często do niej wracam, to naprawdę bardzo udany krążek i jak tylko najdzie mnie ochota to słucham go z taką samą przyjemnościa. Zapewne uwzględnię go w swoim prywatnym rankingu najlepszych wydawnictw tego roku - co przyznaję, zaskoczyło nawet mnie.![]()