NEVERMORE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: NEVERMORE
Te boty mnie przerazaja.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- when_in_sodom
- postuje jak opętany!
- Lukass
- zahartowany metalizator
Jeden już ogłoszony na Mystic, drugi jak zgaduję, będzie ogłoszony wkrótce. O tak, jak zaznaczyłem. Mogą się lekko rozpędzić w górę i przy okazji przytulić Europe

Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Żwirek i Muchomorek
- postuje jak opętany!
Skład na tym Wacken to wygląda jakby człowiek do supermarketu wszedł. Tu alejka z power metalem, tu z black metalem, tu grindcore a tu smutne pipczenie dla gotyckich loch. A na końcu kasa, w której można nabyć rozwodnione piwo bezalkoholowe za 20 euro 0,33l.
I co to za clickbait, że Running Wild - The Final Show? Rolf się znowu wybiera na emeryturę?
I co to za clickbait, że Running Wild - The Final Show? Rolf się znowu wybiera na emeryturę?
- Żułek
mnie od składu Wacken bardziej interesuje skład Nevermore 

jeśli tak to szkoda, ostatnie 2 albumy bardzo dobreŻwirek i Muchomorek pisze: ↑15-09-2025, 19:47I co to za clickbait, że Running Wild - The Final Show? Rolf się znowu wybiera na emeryturę?
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Żwirek i Muchomorek
- postuje jak opętany!
Serio? Zatrzymałem się na Shadowmaker, którego raczej się słuchać nie dało.Żułek pisze: ↑15-09-2025, 19:50jeśli tak to szkoda, ostatnie 2 albumy bardzo dobreŻwirek i Muchomorek pisze: ↑15-09-2025, 19:47I co to za clickbait, że Running Wild - The Final Show? Rolf się znowu wybiera na emeryturę?![]()
Co do Nevermore - kto tam ma śpiewać? Warrel Dane przywrócony do życia za pomocą AI?
- Żułek
serio serio, warto obadaćŻwirek i Muchomorek pisze: ↑15-09-2025, 19:52Serio? Zatrzymałem się na Shadowmaker, którego raczej się słuchać nie dało.Żułek pisze: ↑15-09-2025, 19:50jeśli tak to szkoda, ostatnie 2 albumy bardzo dobreŻwirek i Muchomorek pisze: ↑15-09-2025, 19:47I co to za clickbait, że Running Wild - The Final Show? Rolf się znowu wybiera na emeryturę?![]()
jest to możliweCo do Nevermore - kto tam ma śpiewać? Warrel Dane przywrócony do życia za pomocą AI?
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Żułek
"We're withholding the names of the members of the new NEVERMORE, simply because there's a lot of online criticism nowadays about pointing fingers about, 'Oh, you should have gotten that person or that person,'" Jeff explained. "We're just gonna wait until the first show and have an announcement before that, probably sometime in, I would say, March. And we'll announce the new members. They're all extremely talented. They know the NEVERMORE material and are huge fans of the material. We picked people that are excellent musicians. We really spent time [looking for the right people]. And we went through about seven [hundred submissions], and it took a long time [to check everybody out]. And this started basically about a year ago. So Van and I started looking for new musicians about a year ago. And since then we've accomplished so much. There are new shows that are being scheduled. We have all these festivals that are coming up for '26, and I'm also working on writing a new album right now for NEVERMORE. So a lot of exciting stuff coming up for 2026. We're just so excited to get back out there and play those songs again that people wanna hear from our earlier albums, and some new stuff, and just kind of a new direction."
Regarding NEVERMORE's plans for new music, Jeff said: "It's gonna be a heavy album. It's gonna have all the NEVERMORE qualities you would expect, with heavy aspect. But yeah, we're just really excited."
He added: "With everybody's input in the band, it's gonna be really cool. The musicians are absolutely fantastic and are able to play all the stuff perfectly and the singer's able to sing almost exactly like Warrel. But he's got a death metal voice, he's got different [ways] he can use his voice, and we wanna utilize that. So, it's gonna be cool. But we'll see what happens."