Błądziłem wiele lat ale rewizyty lat ostatnich pozwalają na stwierdzenie, że baaardzo dobry mjuzik się tu odjebał.
Powiem więcej, na chwilę obecną stawam twórczość solową Korpusa Karpiego ( w sensie - całościowo) wyżej niż Krajgrobuf. Mniej wchodzi mi tylko ostatni Młotek ale reszta obecnia to już na kvlt awansowala. Bardzo chciałbym, żeby pojawiła się reedycja TFWtD z okładką dla ludzi cywilizowanych.
Co sądzicie o tych płytach? Zawsze funkcjonowały gdzieś z boku, nie skupial uwagi, nie dorobiły się statusu jak to co pod szyldem Robka wyszło, niesłusznie? Który stawiacie najwyżej? Czy łatwo być Samemu-Przeciw-Wszystkim?
MŁOT THORA / KARPIKORPUS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
MŁOT THORA / KARPIKORPUS
Yare Yare Daze
-
tabaluga
- weteran forumowych bitew
Re: MŁOT THORA / KARPIKORPUS
zgłaszam ten post do stowarzyszenia nigdy więcej jako promocje pogladów wiadomo jakich ./
MAGA
- Bolt
- weteran forumowych bitew
Przez chwilę myślałem, że o temat o zajebistym Thorr's Hammer, a jednak nie. Cóż za przykra niespodzianka 
I was born in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
-
C//A
- w mackach Zła
Nie mam mocnych uczuć na temat tej muzyki.
Natomiast tytul tego wątku raczej będzie utrudniał zanalezienie go ludziom, którzy chcieliby się wypowiedzieć w temacie.
Natomiast tytul tego wątku raczej będzie utrudniał zanalezienie go ludziom, którzy chcieliby się wypowiedzieć w temacie.