ANTIGAMA "Zeroland"
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
Nasum
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: ANTIGAMA
To masz wiecej szczęscia niż ja
A tak na serio, pokazuje to tylko klase zespołu, bo niejedna grupa gdyby zobaczyła awarie sprzętu spakowałaby manatki tłumaczą to faktem, że chca dać z siebie wszystko.... Ja naprawdę uważam, że ten okrojony ze wszelkich efektów świetlnych i z nagłośnieniem które dobywało sie chyba tylko z pieców ( nie znam się, nie pamietam co tam wtedy jebło ) za jeden z bardziej żywiołowych i ekspresyjnych koncertów jakie widziałem w ich wykonaniu.
-
Soundterror
- postuje jak opętany!
To nie playback, tak grają. A nagrane było każdy ślad osobno a potem zmiksowane w studio u Darka
- Żułek
Data wydania: 21.11.2025Żułek pisze: ↑02-11-2025, 19:58Trzeci album każdego zespołu ponoć jest przełomowy. Czy w przypadku Antigama jest podobnie?
Każdy album Antigama to przełom, to przesuwanie granic muzycznej ekstremy, podkreślanie własnej niezależności twórczej i środkowy palec oczekiwaniom. "Zeroland" był w tym ostatnim względzie wyjątkowy.
Dokladnie na 20-lecie oryginalnego wydania na CD, Deformeathing Prod. przygotowało specjalną wersję na vinylu (po raz pierwszy w tym formacie!).
Ciężki, 180 gr. 12" LP (w trzech wersjach kolorystycznych) spakowany w solidny gatefold + insert + gustowny hypesticker.
Więcej informacji wkrótce...
Przedsprzedaż właśnie ruszyła na stronie DP.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
Nasum
A już myślałem że to premiera nowego albumu...
- Żułek
jeszcze troszeczke trzeba poczekać 
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.