THORNS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Żwirek i Muchomorek
- postuje jak opętany!
Re: THORNS
Co to właściwie jest ten SLAGMAUR? Warto tego posłuchać, czy to kapela z tych, co musza zaginąc w norweskim lesie, żeby ktoś się zainteresował?
-
sisterhood
- postuje jak opętany!
No i chuj, teraz trzeba będzie to wydać. A miało być tak pięknie.
-
Zamoth
- starszy świeżak
Miałem okazję posłuchać niedawno całej nowej płyty i dodatkowo 2 utworów demo z trzeciej. Jeśli chodzi o 2gi album to sklada się łącznie z 8 utworow. W 4 wokale są autorstwa Aldrahn'a, w 3 zajął się nimi sam Snorre i w jednym Satyr. Materiał jest wspaniały, bardzo intensywny i dominująca jest w nim szybość. Co ciekawe wokale są bardzo ujednolicone mimo, że występuje trzech wokalistów. Charakterystyczne riffowanie i dodatkowo subtelnie wpleciona elektronika dobrze znana ze starszych dokonań. Dla tych co kochają debiut nie będzie rozczarowania. Generalnie wszystko jest skończone, ale z tego co sie dowiedziałem lider Satyricon marudzi na temat ostatecznego miksu i stąd powód, że płyta nie trafia jeszcze do produkcji. Generalnie wymaga ustalenia wspólnego kształtu miksu, aby wszyscy zaangażowani byli zadowoleni. Bielak zaczął prace na okładką, ale nie jest jeszcze ona w conajmniej zaawansowanym stadium. Realna szansa na wydanie płyty to połowa 2026. Przynajmniej Snorre chciałby, aby tak było. Zwłaszcza, że zajmuje się jeszcze dwoma projektami: Stigma i GodMode.
Co zaś się tyczy kawałków demo z 3 płyty, to są równie dobre jak te z nadchodzącej i debiutu. Od pierwszych sekund juz słychać i wiadomo, kto ją stworzył!
Co zaś się tyczy kawałków demo z 3 płyty, to są równie dobre jak te z nadchodzącej i debiutu. Od pierwszych sekund juz słychać i wiadomo, kto ją stworzył!
-
backslifer
- postuje jak opętany!
Don't give us hope... 
- Żwirek i Muchomorek
- postuje jak opętany!
Fajnie tak sobie pomarzyć 
-
mipe01
- zaczyna szaleć
A tymczasem Snorre zaginął w górach, trwa akcja poszukiwawcza…
-
mipe01
- zaczyna szaleć
-
olgims
- weteran forumowych bitew
- Raagoon
- weteran forumowych bitew
Snorre Wycieruch wpisujcie miasta