MEGADETH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Re: MEGADETH
Tak zwyczajnie przy tym numerze cieszy się morda. Dawno mnie tak rudzielec nie zaskoczył. Oczywiście były kawałki, że człowiek pomyślał, zajebiście, fajnie, o teraz było super, ale dali wpierdol, ale tu człowiek się poprostu cieszy jak głupi od początku do końca.
support music, not rumors
-
piotraz
- rasowy masterfulowicz
Świetny numer
Teraz tylko czekać na zimę 2026/2027 i halowe pożegnanie, najlepiej tam gdzie zagrał pierwszy koncert na którym oczywiście byłem, czyli Spodek.
Po tym numerze cieszę się jeszcze bardziej, że mogę mówić że grałem z Megadeth tego samego dnia na festiwalu, że Dave życzył mi smacznego jak jadłem obiad
a ja tylko podziękowałem i nawet nie chciałem fotki bo było tak miło 
Co by nie mówić z 2 zespołami z Big 4, mam wspólnie sceny połamane
Teraz tylko czekać na zimę 2026/2027 i halowe pożegnanie, najlepiej tam gdzie zagrał pierwszy koncert na którym oczywiście byłem, czyli Spodek.
Po tym numerze cieszę się jeszcze bardziej, że mogę mówić że grałem z Megadeth tego samego dnia na festiwalu, że Dave życzył mi smacznego jak jadłem obiad
Co by nie mówić z 2 zespołami z Big 4, mam wspólnie sceny połamane
Ostatnio zmieniony 14-11-2025, 11:26 przez piotraz, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
U mnie jeszcze jedno skojarzonko. Pewnie przez te mocne bassiwo na początku kawałka, grów, teledysk skejtowski, młodzieżowy, jak pod markę Thrasher uszyty pewnie, po zajawkach lukając. Suisidalowy jakiś takiś ten kawałek.
Słucham dalej.
Słucham dalej.
lys på slutten av lys
- Rattlehead
Świetny to był koncert. W zasadzie chyba jedyny u nas w najlepszym składzie.
support music, not rumors
- Żułek
dokładnie
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Ascetic
Mordo, piosenka metaforyczna o LEGO^^. Tutaj powinieneś być kontent.
Piosenka, o lego, w sensie o składaniu do kupy, to co może być problematyczne [dla niekumatych].
Dasz radę, będzie git!< Cytat z piosenki.
lys på slutten av lys
- nicram
Jak nie tajemnica kolego to napisz gdzie grasz/grałeś.piotraz pisze: ↑14-11-2025, 11:23Świetny numer![]()
Po tym numerze cieszę się jeszcze bardziej, że mogę mówić że grałem z Megadeth tego samego dnia na festiwalu, że Dave życzył mi smacznego jak jadłem obiada ja tylko podziękowałem i nawet nie chciałem fotki bo było tak miło
Co by nie mówić z 2 zespołami z Big 4, mam wspólnie sceny połamane![]()
all the monsters will break your heart
- nicram
EEEE kolego Żułek, proszę nie wycinać moich wypowiedzi z kontekstu, w którym były.
all the monsters will break your heart
- Rattlehead
- Żułek
raczej zaginiony numer MD.45 

EDIT:
a tutaj za chwile będzie klip
EDIT:
a tutaj za chwile będzie klip
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.