KREATOR

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: KREATOR

01-11-2025, 23:06

Stoigniew pisze:
31-10-2025, 21:28
mipe01 pisze:
26-09-2025, 11:05
Nowy Kreator, nowy Megadeth - jak z generatora… Bezpiecznie, prosto, żadnego zaskoczenia. Szkoda :(
generator powiadasz... być może.. ale różnica między Kreatorem z generatora a Megadeth z generatora jest jak między Extraklasą a dajmy na to Premier Ligue... gdzie Kreator jest oczywiście extraklapą :hehehe:
troche chyba popłynołeś ;)
Megadeth to raczej taki Bednarek, niby gra (grał) w Premier League ale poziom raczej extraklapy na dopingu ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
Stoigniew
zahartowany metalizator

02-11-2025, 08:21

źle mnie zrozumiałeś, moje porównanie dotyczy TYLKO tych dwóch numerów
poświęciłem 10 minut życia i je przesłuchałem, i o ile do Megadeth mogę jeszcze wrócić, to do wysrywu Kreatora ni chuja
i ok - jeśli Megadeth w tym przypadku to taki Bednarek, to Kreator w najlepszym wypadku to jakiś Józek Swędziwór z A-klasowego Pierdziszewa Górnego :)
i to się tyczy również całej współczesnej twórczości tych zespołów - ostatnie płyty Rudego może nie są wybitne to i tak są o kilka klas rozgrywkowych lepsze od chujni jaką serwuje Petroza :)
tyle w temacie
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

02-11-2025, 13:01

teraz ma to większy sens ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
ODPOWIEDZ