Udało mi się załapać na wcześniejszy wpis. Ciekaw jestem dlaczego skasowałeś. Już Ci się nie podoba?;)
SOULFLY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Block69
- zahartowany metalizator
Re: SOULFLY
PENIS METAL
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
żeby to było 1 raz
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Rattlehead
Ten powyższy numer jako jedyny, nie wchodzi. Te wycia nie bardzo mi tu leżą. Maksymilian mógłby z tego zrobić minutowy rozpierdol.
support music, not rumors
- Żułek
że bardziej coś w tym stylu np ?Rattlehead pisze: ↑25-10-2025, 17:59Ten powyższy numer jako jedyny, nie wchodzi. Te wycia nie bardzo mi tu leżą. Maksymilian mógłby z tego zrobić minutowy rozpierdol.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
Nasum
Utwór zajeżdża mizerią, w sumie jest kompletnie nijaki. Teledysk natomiast to taki zlepek kilku motywów już wcześniej wykorzystanych - ta postać z początku klipu jak z Roots, ring jak żywcem wyjęty z Attitude, a sceny na pustyni podobne do Prophecy.
Ale jedno mnie zdziwiło naprawdę - Max grający solówki. I to nie jest teraz moja złosliwość, bo chyba od czasów Roots przestał to robić. On wręcz szczycił się tym, że wyciąga dwie ostatnie struny, więc to że teraz na powrót je ma, i co więcej, robi z nich użytek, naprawdę mnie dziwi.
Ale jedno mnie zdziwiło naprawdę - Max grający solówki. I to nie jest teraz moja złosliwość, bo chyba od czasów Roots przestał to robić. On wręcz szczycił się tym, że wyciąga dwie ostatnie struny, więc to że teraz na powrót je ma, i co więcej, robi z nich użytek, naprawdę mnie dziwi.
- Tatuś
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Chyba od czasów Nailbomb a nie Roots. A użytek, a daj pan spokój. Rizzo się w grobie przewraca.Nasum pisze: ↑28-10-2025, 17:11
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
-
Nasum
Tatuś pisze: ↑28-10-2025, 18:23Chyba od czasów Nailbomb a nie Roots. A użytek, a daj pan spokój. Rizzo się w grobie przewraca.Nasum pisze: ↑28-10-2025, 17:11
Mozliwe, że już w czasach Nailbomb przestał grać solówki, natomiast struny zaczął wyciagać grając w Soulfly. Natomiast to jak one brzmią w chwili obecnej, to już zupełnie inksza inkszość.
- Rattlehead
Od wczoraj wybrzmiewa w głośnikach z cede. Stwierdzam co następuje, że Max nie nagrał nic lepszego od Roots. W chuj emocji, wqrwienia i agresji. Wokalnie morduje większość kolesiostwa na obecnej scenie. Coś jest na rzeczy u Maksa.
-
Nasum
Naprawdę uważasz, że wokalnie morduje większość kolesiostwa na scenie? Nie wiem, może to moje uprzedzenie, albo przelana czara goryczy, kiedy przez lata rozmienił się na drobne i nie nagrał nic emocjonującego, ale nie słyszę tego w jego wokalizach. Ale jeśli gdzieś znajdę na judupie pełny zapis tego materiału to przesłucham. Może te single nie powalały, a w całości brzmi to zupełnie inaczej.
- Rattlehead
Tak myślę. Nigdy nie przepadałem za Soufly, poza jakimiś pojedynczymi numerami. Zawsze jednak uważałem, że właśnie Roots wokalnie to był najwyższy poziom agresji i właśnie teraz uważam podobnie. Nawet te chujowe pogłosy (które ktoś tam tak nazwał) robią zajebista robotę. Tam na prawdę bardzo dużo się dzieje mimo bardzo prostych środków. Ten album jest poprostu chamski. Powiedziałbym nawet takie połączenie Roots oraz Nailbomb. Dla mnie Max po wskrzeszeniu Cavalera team i tym albumem trochę odrodził się na nowo.