TERRESTRIAL HOSPICE

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: TERRESTRIAL HOSPICE

23-10-2025, 11:19

Kolego Soundterror - jak zwykle świetny wywiad. To pocieszające, że wielu spośród muzyków metalowych to w sumie interesujące i inteligentne osoby.

Druga rzecz, która bardzo mnie cieszy to, że Terrestrial Hospice stało się tak szanowaną hordą. Przejrzyjcie sobie wpisy po tym jak założyłem temat. Jebanie od góry do dołu. Przez chwilę miałem zwątpienie czy ze mną jest coś nie tak, że mi się ta muzyka podoba? :-)
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Ihasan
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

Re: TERRESTRIAL HOSPICE

23-10-2025, 11:55

nicram pisze:
23-10-2025, 11:19
Druga rzecz, która bardzo mnie cieszy to, że Terrestrial Hospice stało się tak szanowaną hordą. Przejrzyjcie sobie wpisy po tym jak założyłem temat. Jebanie od góry do dołu. Przez chwilę miałem zwątpienie czy ze mną jest coś nie tak, że mi się ta muzyka podoba? :-)
z posta na post reakcja na kolejne materiały jakby bardziej pozytywna :D

Cieszę się, że zamoczyłem łapska w promocji tego zespołu wydając im dwa materiały. Teraz czas na mocniejszy label, mi pozostaje satysfakcja z tego co zrobiliśmy w ADP. Wydaje mi się, że o wiele więcej niż Shadow Records a i wydań ostatnich dwóch materiałów nie mamy się co wstydzić;

Jakby ktoś jeszcze poszukiwał "Caviary to the General" czy "Rubezahl" na CD lub LP, śmiało pisać mam jeszcze trochę w magazynku ADP :)

https://ancientdead.com/index.php

lub na PRIV.

Obrazek
Black Magic Mushrooms

https://ancientdead.com/index.php
ODPOWIEDZ