Mnie skusiły dwa dodatkowe utwory na deluxe, stąd taki wybór. Tak też bym brał jewela.
PARADISE LOST
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Chal-Chenet
- postuje jak opętany!
- masterful
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Re: PARADISE LOST

Też się skusiłem. Mega dobrze się tego słucha. Dobra forma zespołu!
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Otóż to. Płyty dobrze się słucha, kawałki płyną jeden za drugim, muzyka jest subtelna, ale czasem zadziorna, jest posępnie, ale też klimatycznie, jest szybko, ale nawet szybkość wpada w ucho, jest melodyjnie, ale nie słodko, jest ciężar, ale też zwiewność, jest sporo dodatków, ale nie czuć przesytu, jest prosto, ale nie prostacko.
No zdziwili mnie tym albumem, naprawde.
- Żułek
w sumie ładnie napisaneNasum pisze: ↑18-09-2025, 21:13Płyty dobrze się słucha, kawałki płyną jeden za drugim, muzyka jest subtelna, ale czasem zadziorna, jest posępnie, ale też klimatycznie, jest szybko, ale nawet szybkość wpada w ucho, jest melodyjnie, ale nie słodko, jest ciężar, ale też zwiewność, jest sporo dodatków, ale nie czuć przesytu, jest prosto, ale nie prostacko.

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Triceratops
Jak na razie mocno piosenkowo, wesolkowato i niemal dyskotekowo, utfory 5 i 7 to pewnie jakies odrzuty z One Second....walcowatosci, monumentalnosci (oprucz bodajze czwartego i dziesiatego) raczej brak....co mu kazalo znowu tym cienkim glosikiem znowu zaczal spiewac.. :/ Pare utworow ma te fajne gitarowe, zapadajace w pamiec charakterystyczne zagrywki Grega. Mam wrazenie, ze te lekkie utwory to jakas proba nawiazania do Draconian Times i ogolnie produkcja jest lekka jak na tym albumie. Do ciezaru Plague Within jednak daleko, pewne do wszystkich trzech poprzednich i nie sondze, ze jest lepsza niz 3 poprzednie ale trzeba wiele razy posluchac.
woodpecker from space