Coroner - Najlepszy Album

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
olgims
weteran forumowych bitew

Re: Coroner - Najlepszy Album

18-09-2025, 11:53

Major Zagłoba pisze:
17-09-2025, 07:20

Na strimingach już jest
słaby ten numer, już pomijam plastikowa produkcję (bo to mnie akurat nie dziwi), ale zawsze mi się wydawało, że dobry thrashowy wałek powinien mieć jakiś charakterystyczny motyw przewodni, riff, który napierdala do przodu i sporo dynamiki. Tu jest bardzo statycznie, generyczne (żeby nie powiedzieć geriatryczne) riffy, perka jest prostacko słaba, i jeszcze to melo-deathowe solo rodem ze Szwecji. Nie jest to jakaś chujnia, ale widocznie się chłopakom kasa przestała zgadzać, że postanowili coś takiego nagrać i wydać pod tym szyldem. Na trasę z arch-enemy się powinni załapać.
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
sramnacie
rozkręca się

Re: Coroner - Najlepszy Album

18-09-2025, 12:17

olgims pisze:
18-09-2025, 11:53
Major Zagłoba pisze:
17-09-2025, 07:20

Na strimingach już jest
słaby ten numer, już pomijam plastikowa produkcję (bo to mnie akurat nie dziwi), ale zawsze mi się wydawało, że dobry thrashowy wałek powinien mieć jakiś charakterystyczny motyw przewodni, riff, który napierdala do przodu i sporo dynamiki. Tu jest bardzo statycznie, generyczne (żeby nie powiedzieć geriatryczne) riffy, perka jest prostacko słaba, i jeszcze to melo-deathowe solo rodem ze Szwecji. Nie jest to jakaś chujnia, ale widocznie się chłopakom kasa przestała zgadzać, że postanowili coś takiego nagrać i wydać pod tym szyldem. Na trasę z arch-enemy się powinni załapać.
taaaa Malmsteenowskie solowki i w kazdym kawalku syntezator w tle .
ODPOWIEDZ