NEVERMORE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: NEVERMORE
Te boty mnie przerazaja.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- when_in_sodom
- postuje jak opętany!
- Lukass
- zahartowany metalizator
Jeden już ogłoszony na Mystic, drugi jak zgaduję, będzie ogłoszony wkrótce. O tak, jak zaznaczyłem. Mogą się lekko rozpędzić w górę i przy okazji przytulić Europe

Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Żwirek i Muchomorek
- zaczyna szaleć
Skład na tym Wacken to wygląda jakby człowiek do supermarketu wszedł. Tu alejka z power metalem, tu z black metalem, tu grindcore a tu smutne pipczenie dla gotyckich loch. A na końcu kasa, w której można nabyć rozwodnione piwo bezalkoholowe za 20 euro 0,33l.
I co to za clickbait, że Running Wild - The Final Show? Rolf się znowu wybiera na emeryturę?
I co to za clickbait, że Running Wild - The Final Show? Rolf się znowu wybiera na emeryturę?
- Żułek
mnie od składu Wacken bardziej interesuje skład Nevermore 

jeśli tak to szkoda, ostatnie 2 albumy bardzo dobreŻwirek i Muchomorek pisze: ↑15-09-2025, 19:47I co to za clickbait, że Running Wild - The Final Show? Rolf się znowu wybiera na emeryturę?

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Żwirek i Muchomorek
- zaczyna szaleć
Serio? Zatrzymałem się na Shadowmaker, którego raczej się słuchać nie dało.Żułek pisze: ↑15-09-2025, 19:50jeśli tak to szkoda, ostatnie 2 albumy bardzo dobreŻwirek i Muchomorek pisze: ↑15-09-2025, 19:47I co to za clickbait, że Running Wild - The Final Show? Rolf się znowu wybiera na emeryturę?![]()
Co do Nevermore - kto tam ma śpiewać? Warrel Dane przywrócony do życia za pomocą AI?
- Żułek
serio serio, warto obadaćŻwirek i Muchomorek pisze: ↑15-09-2025, 19:52Serio? Zatrzymałem się na Shadowmaker, którego raczej się słuchać nie dało.Żułek pisze: ↑15-09-2025, 19:50jeśli tak to szkoda, ostatnie 2 albumy bardzo dobreŻwirek i Muchomorek pisze: ↑15-09-2025, 19:47I co to za clickbait, że Running Wild - The Final Show? Rolf się znowu wybiera na emeryturę?![]()

jest to możliweCo do Nevermore - kto tam ma śpiewać? Warrel Dane przywrócony do życia za pomocą AI?

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.