BLACK SABBATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Gunman
- weteran forumowych bitew
Re: BLACK SABBATH
W zasadzie to nie było upamiętnienie Black Sabbath tylko Black Sabbath z Ozzym.
-
W zasadzie był to benefis pożegnalny ozzyego, brakowało żeby go na koniec w trumnie zamknęli i od razu zakopali.
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
I laugh as I cast the first stones at Christ
- tomekw48
- w mackach Zła
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Celnie. Niby prawie wszyscy od kasy głupieją, ale Ozzego to mogli poszanować jednak. Niesmaczny iwent.
Poro
- Anzhelmoo
To nie była impreza komercyjna, zysk przekazano na organizacje walczące z parkinsonem. A wydaje mi się, że Ozzy marzył, by móc się pożegnać na własnych zasadach
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Zauważyłem tylko, że mimo formy niestety jaką ma Ozzy, nadal jednak płonie w nim rockowy ogień. Te tupania nogami, machanie głową itp. Widać że chciałby rzucić się nawet ze sceny, ale zdrowie nie pozwala. Jest to prawdziwy rockman z krwi i kości. Szacunek dla tych Panów po wsze…
support music, not rumors
- Gunman
Dokładnie, myslalem momentami ze wstanie z tego fotela bo go roznosiło. No i Ward dał radę. Wiadomo dlaczego nie grał na 13? Kojarzę coś o stanie zdrowia ale wątpię żeby wtedy nie dał rady zagrać na płycie, ewentualnie odpuścić mógł trasę.