HELLOWEEN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Re: HELLOWEEN
Jednak wielu niszczy tę płytę, a tymczasem pokazuje ona jak wybitnymi muzykami są członkowie Helloween. Potrafią znaleźć się w każdym stylu muzycznym. Nie każdy ma taki dryg.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
bo to była bardziej płyta solowa niż zespołowa, Kiske już praktycznie poza zespołem, każdy szedł w swoją strone i wyszedł mały koszmarekSgt. Barnes pisze: ↑14-06-2025, 15:56Jednak wielu niszczy tę płytę, a tymczasem pokazuje ona jak wybitnymi muzykami są członkowie Helloween. Potrafią znaleźć się w każdym stylu muzycznym. Nie każdy ma taki dryg.

zresztą pierwsza bez Hansena też była dużo słabsza od Keeperów, dopiero jak Deris dołączyć zaczeło się fajne granie bez większych wtop

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Sgt. Barnes
Akurat Pink bubbles to prawdziwy koszmar. Heavy metal hamsters
jprdl
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
tak zwany etap przejściowySgt. Barnes pisze: ↑14-06-2025, 19:28Akurat Pink bubbles to prawdziwy koszmar. Heavy metal hamstersjprdl

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Teraz sobie uświadomiłem, że zapomniałem o tym albumie XDSgt. Barnes pisze: ↑14-06-2025, 19:28Akurat Pink bubbles to prawdziwy koszmar. Heavy metal hamstersjprdl
- Sgt. Barnes
Nie przypominaj sobie. Nie warto